Gloeiende, gloeiende godver!

Lanceer je na vele, vele maanden ongeduldig wachten RecruitmentLab opnieuw; blijkt er een koe van een bug in de applicatie te zitten. Als je je namelijk registreert en vervolgens in de bevestigingsmail op de activeringslink klikt, krijg je onderstaande bak met ellende te zien! Een eersteklas blunder van bouwer Onstuimig, maar ik dien natuurlijk ook de hand in eigen boezem steken; ik had ook dit proces wederom moeten testen.

Hoe dan ook, mijn excuses aan iedereen die in de tussentijd over dit broddelwerk is gestruikeld… Morgen is dit probleem in ieder geval de wereld uit.

bug

Geef een reactie

6 Comments
 • Fun Zeegers
  says:

  Hallo Marc,
  De activatielink werkt nog steeds niet. Hoe nu verder?
  Heb je een e-mail adres waarop je bereikbaar bent? (Durf je niet uit te nodigen via LinkedIn. Ik kan slecht tegen afwijzingen)   :))
  Groet, Fun Zeegers

  0
  0
  • Marc Drees
   says:

   De activatielink werkte gewoon naar behoren, naar later bleek. Ik heb het zelf ook nog een keer getest en ik kon zonder problemen mijn account activeren. De link is overigens maar 1 keer te gebruiken, dus als je het bij herhaling probeert zal je dezelfde foutmelding blijven krijgen.
    
   Je kan me overigens altijd mailen op marc.drees at recruitmentlab.nl (in dit verband). En ik ben bijzonder goed in afwijzingen…

   0
   0
 • Fun Zeegers
  says:

  Zolang je nog niet op een ‘donut’ zit en 2 kapotte zwembaden hebt, valt het allemaal nog mee… :))

  De melding “onjuiste activatielink” bij de registratie is onderdeel van deze bug of een andere kinderziekte?

  0
  0
 • Marc Drees
  says:

  De fout is ondertussen door Onstuimig hersteld, maar de argumentatie voor de meldingen was ronduit verbijsterend. Ik ben letterlijk van mijn stoel gelazerd toen ik het las:
   
  Ik was in de veronderstelling dat je de applicatie liet doorlichten via je relaties en het blog. Dat is de reden dat we php-waarschuwingen weergeven. Zo wisten we zeker dat iedere oneffenheid zou opvallen.
   
  Een software ontwikkelaar die zonder enig overleg zelfstandig besluit om PHP meldingen te tonen aan onwetende gebruikers van een site die live is… Daar kan ik met mijn verstand niet bij. En daar is oprecht geen kruid tegen gewassen. En dat voor een site die bedoeld is om gebruikers te helpen zelf een betere interactie te bewerkstelligen. Gekmakend!
   
  Nu maar een paar uur lang aan de oorlellen trekken en whoosa zeggen. Uitsluitend te begrijpen voor diegenen die Bad Boys hebben gezien…

  0
  0