Eindelijk. De nieuwe jas van Intermediair!

Jawel, ik heb een fles champagne van Gijs Bos (voormalig landenmanager StepStone Nederland) gewonnen! Want met de weddenschap wanneer Intermediair nou eindelijk eens live zou gaan ben ik de glansrijke winnaar geworden. Inderdaad: Intermediair is eindelijk, eindelijk live. Hoewel je dat op het eerste gezicht niet meteen zou zeggen:

image

Ter vergelijking, dit is de oude homepage:

image

Voor de aandachtige bezoeker zijn er echter heel wat verschillen te ontdekken. En dat mag ook wel, want dit geintje heeft VNU Media ondertussen aan paar miljoen Euro gekost. Waarbij Intermediair de eerste oogappel is die op het knisperend nieuwe San Diego platform mag draaien. Adicio is eindelijk verleden tijd en dat moet de nodige verbeteringen met zich hebben meegebracht. Welke verbeteringen? Dat ga ik uitgebreid onderzoeken, dus daar moet je nog even op wachten. Zeer binnenkort meer!

Geef een reactie

1 Comment