Lees RecruitmentMatters niet. Nu nog fraaier…

Eerder vandaag waren er perikelen met RecruitmentMatters; mijn webbouwer had onaangekondigd een aantal forse wijzigingen live gezet zonder het eindresultaat goed te hebben gecontroleerd. Wat een grote puinhoop tot gevolg had. Waardoor ik mij genoodzaakt voelde al mijn Twitter volgers te vragen RecruitmentMatters niet te bezoeken tot de problemen waren opgelost. Deze tweet is door Sebastiaan Lindenhof op een briljante manier gevisualiseerd. Duizendmaal dank!

Lees RecruitmentMatters niet

Nu moet ik alleen nog dit T-shirt zien te scoren. Want er zijn avatar copycats actief in mijn directe omgeving…

Geef een reactie

4 Comments
  • Marc Drees
   says:

   Kijk, daar zit nou precies het probleem. Jouw reacties en overige teksten passen keurig in een tweet, maar zijn wat aan de korte kant voor een blog posting.. Gewoon naast Twitter Tumblr gaan gebruiken. Perfect aanvulling voor je ‘langere’ epistels.

   0
   0
  • Marc Drees
   says:

   Die moesten het met een melding op RecruitmentMatters zelf doen. Ik ben tenslotte niet eenkennig… Ik heb direct mijn Facebook wall volgekalkt, een Hyves krabbel naar al mijn vrienden gestuurd, mijn LinkedIn groep gewaarschuwd, evenals mijn ongekende aantal volgers op deze professionele netwerksite, heb mijn Xing vrienden op de hoogte gebracht en heb ook nog iets op Foursquare achtergelaten.
   BTW is Sebastiaan Lindenhof niet de man die het weblog Roos Knows heeft helpen ontstaan? Waar in de wandelgangen al de naam Roos Knows how not to blog van is gemaakt?

   0
   0