Slippers en korte broek “not done” op werk

RM_regio_positief Ik zit op dit moment achter mijn bureau in korte broek en Havaianas slippers zonder enige afkeurende blik van mijn collega’s te hebben ontvangen. Wat natuurlijk wordt veroorzaakt door het feit dat er in velden of wegen geen collega’s zijn te bekennen. Was dat wel het geval geweest dan had ik volgens een polletje van Nationale Vacaturebank van 20% van de collega’s afkeurende blikken mogen verwachten. Dat polletje gaat over de top 3 ergernissen tijdens de vakantie. Inderdaad, de komkommertijd komt er weer aan.

Dit zijn ze dan, die top 3 ergernissen:

  1. Extra werkdruk door afwezige collega’s (39%)
  2. Collega’s die laat komen en vroeg gaan (31%)
  3. Zomerkleding als slippers en korte broeken (20%)

Heerlijk, van die andere twee ergernissen heb ik ook nooit last! En de zon schijnt ook nog eens als een krankzinnige…

Geef een antwoord

5 Comments