Vanmiddag om 14:23:11 begint recruiter.fm

Radio-opname Tja, vanaf vanmiddag 14:23:11 (waarom deze bizarre tijd?) heeft de recruitmentwereld ook een radiozender. Gezien de hoeveelheid diarree die de heren Martijn Smit en Dennis Dinges in mijn tijdslijn hebben gescheten ga ik er genoegzaam vanuit dat vrijwel iedereen binnen de recruitment community wel weet heeft van deze gebeurtenis. Als ongekende zelfbevlekkers hebben beide heren elke gelegenheid te baat genomen om de ether vol te toeteren. Wat onverlet laat dat recruiter.fm weleens een positieve verrassing kan blijken te zijn.

Maar neem dat niet van mij aan. Stem om 14:23:11 (?) af op recruiter.fm en luister. Helaas zit er ook muziek tussendoor dus het duurt ongetwijfeld veel langer dan strikt noodzakelijk. Maar dat moet je er dan maar voor over hebben. Denk ik…

Geef een reactie