Fraaie plaatjes in Jobvite rapport

Een zeer fraai vormgegeven rapport van Jobvite waar, hoe kan het ook anders, de loftrompet over social recruitment wordt getuit. Waarbij Jobvite de data bijzonder fraai en inzichtelijk weet voor te schotelen. Al deze grafieken goodness moet je zelf maar op je gemak bekijken; onderstaande grafiek heb ik eruit gelicht omdat ze de huidige social recruitment hype wel heel fraai weergeeft:

Jobvite: Social Recruiting Survey Results 2011

Jobvite: Social Recruiting Survey Results 2011

Het zou zeker helpen als de meeste bedrijven iets meer tijd geld en energie aan hun eigen wervingssites zouden besteden. Want uiteindelijk komen de meeste werkzoekers daar terecht. En dan is de ervaring nog altijd even slecht als daarvoor. Met of zonder extra investeringen in social media…

Geef een antwoord