Monsterboard pest toch werkzoekers, in tweevoud

Het cookiemonster heeft me pakken gehad. Ik heb Monsterboard ten onrechte een pluim in de reet gestoken door de site te feliciteren met het verwijderen van de irritante gele balk aan de bovenzijde van iedere pagina die voor 99,9% van de bezoekers volstrekt irrelevant is. Mijn excuses. Monsterboard probeert werkzoekers toch maximaal te pesten.

Maar met de ongekende promotie van BeKnown is er nog iets anders aan de hand; de argeloze bezoeker die denkt naar Monsterboard te gaan, krijgt namelijk niet alleen die gekke, gele balk te zien, maar ook nog eens een homepage waardoor het lijkt dat hij/zij op een andere site (BeKnown) terecht is gekomen:

Monsterboard | Homepage

Heel, heel vreemd. In haar hijgerige jacht naar zoveel mogelijk aanmeldingen op BeKnown lijkt Monster zichzelf al te hebben afgeschreven. Is dit een aangekondigde dood van de vacaturesite ten faveure van een ‘professioneel netwerk’? Tegelijkertijd is dit een tweede keer bezoekertje pesten, want de argeloze bezoeker denkt dus op de verkeerde site terecht te zijn gekomen. Heel slim…

Geef een antwoord

1 Comment