Nationale Vacaturebank vernieuwt zelden of nooit

Eind augustus 2009 introduceerde Nationale Vacaturebank een nieuwe service; vacatures zoeken via de bladerfunctie. Nu, bijna twee jaar later, staat deze ondertussen meer dan gedateerde functionaliteit nog altijd als een novum op de site te glimmen:

image

Wanneer is het nieuwe van deze functie eraf bij Nationale Vacaturebank? En is het echt bijna twee jaar geleden dat Nationale Vacaturebank voor het laatst iets aan de site heeft vernieuwd? Mijn hemel…

Geef een antwoord

2 Comments
  • Vincent / Jobselectie.nl
    says:

    De website van marktplaats is in grote lijnen ook nog steeds hetzelfde. Iedere keer worden kleine wijzigingen toegepast om een maximale conversie te behalen, hetzelfde geldt denk ik voor NV.

    NV maakt als het goed is ook keuzes op basis van data analyse en zal niet zomaar alles omgooien. Ik denk dat zij voor de blader functie ook een reden hebben. Wellicht voor hun SEO? Ik denk niet dat zij zomaar uit luiheid dit laten staan maar daar wel degelijk een reden voor hebben.