Van iPhone naar iPad + iPod Touch

Smartphone Geruime tijd geleden heb ik een iPhone gekocht, uitsluitend om er mobiele recruitment apps mee te testen. Wat overigens een nog droeviger ervaring bleek te zijn dan de reguliere online recruitment sites, maar dat terzijde. Want met de daarop volgende aanschaf van de iPad en het uit huis gaan van mijn jongste dochter besloot ik mijn iPhone aan haar uit te ‘lenen’. Zij had er wat aan en ik dacht het nog nauwelijks te gaan gebruiken; ik had tenslotte de iPad en om te bellen is er mijn ouwe, trouwe Nokia E71.

Maar aangezien de iPad voor mij geen mobiel device is in de zin dat ik het mee op pad neem, begon ik buiten de deur ineens mijn connectiviteit te missen die ik wel had met de iPhone. Soms zaten er meerdere uren tussen mijn online shots en dat leverde meerdere cold turkeys op. Niet goed… Dus heb ik sinds vandaag een iPod Touch, dankzij een tip van mijn jongste dochter die natuurlijk de iPhone niet meer terug wilde geven. Die iPod is feitelijk een iPhone zonder de belfunctie; een functie die ik toch al niet gebruikte toen ik de iPhone wel had.

En dat betekent dat ik voortaan weer continu online ben. Godzijdank, want voor informatiejunkies is het tegenwoordig not done om nieuws van een paar uur geleden tot je te nemen. Dan hoor je er echt niet meer bij.

Geef een reactie

3 Comments