Facebook has a new monkey!

De Company Follow feature op Linkedin is een handige tool voor recruiters. Het stelt je in staat de personele wisselingen bij je (arbeidsmarkt) concurenten naadloos bij te houden. Dat daar, net als met andere data op sociale media, geen moderatie of controle op zit bewijst dit screenshot van mijn tijdslijn.

Ik verslikte me even in mijn ontbijt! Gaat Facebook echt ZO ver om de winst verder naar boven te drijven? En wat doet een aapje dan? Toch maar eens op het profiel klikken.

Ling Fu heet de dame in kwestie. Een ontwikkelaar uit China die helegaar niet bij Facebook blijkt te werken. Het boefje! Een kwestie van 5 minuten je profiel aanpassen en je hebt opeens een bereik van >85k volgers van Facebook op Linkedin. Een flauwe grap of Guerilla Personal Branding?

Geef een antwoord

2 Comments