Crowdbooster vertelt nu ook wie ik moet volgen

Het moet niet gekker worden. Ik krijg niet langer slechts suggesties over de tijdstippen waarop ik moet tweeten. Nee, Crowdbooster gaat me nu ook nog eens vertellen met wie ik moet volgen en ‘engagen’:

Crowdbooster, recommendations

De reden? Omdat de goede man een hoge Klout score heeft en omdat hij mij nu volgt. Godstamebij! Die Klout scores gaan een werkelijk bizarre rol spelen binnen social media.

Interessanter is om te weten waarom een in Engeland wonende Zweed mijn 99% Hollandse tweets volgt? Volstrekt zinloos.

Geef een antwoord

1 Comment
  • Ricky Yean
    says:

    Marc – thanks for your feedback. Klout is one indicator that we’ve leveraged to help notify you of significant events happening to your account. We will continue to make the recommendations more relevant and useful to you, and we definitely consider feedback like yours. Thank you again.

    – Ricky
    CEO, Crowdbooster.com