Aamigoo neemt Corso over

Logo en logotype AamigoO Group Het heeft even geduurd, maar na een kleine drie maanden onderhandelen zijn uitzendgroep Aamigoo en contractbeheerder Corso eruit: Aamigoo neemt Corso over. Dat meldt Aamigoo in een persbericht. Voor het bedrag van 25 miljoen euro wordt het beursgenoteerde Aamigoo eigenaar van de contractbeheerder en detacheerder met activiteiten in Nederland, België en Duitsland.

Dat wil zeggen: als de aandeelhouders met de deal en de bijbehorende emissie akkoord gaan. Een aandeelhoudersvergadering heeft eind deze maand op Curaçao plaats – veel reuring verwachten wij niet, gezien het mooie weer op dat eiland. Aamigoo verwacht na september de betaling te voldoen. En pas als dat gebeurd is mag Aamigoo zich officieel de grootste contractbeheerder van het land noemen.

Geef een reactie

1 Comment
  • Andy
    says:

    Is de kogel betreffende de overname van Corso nu al door de kerk of in katzwijm gehuld omdat het een no-go is?

    Het is de laatste maanden opvallend stil omtrent het obscure aamigoo!