De BeKnown ‘homepage’ is terug…

De Monsterboard homepage is alweer omgekat tot BeKnown homepage:

Monsterboard / Beknown homepage

De meest waarschijnlijke reden? Stagnatie in de registratie van nieuwe BeKnown ‘leden’!

Want dit is de groei van het aantal Beknown ‘leden’ sinds de start, eind juni, tot en met vandaag:

image

En hoewel het er enkele dagen geleden nog op leek dat BeKnown zonder problemen door de 1.000.000 ‘leden’grens heen zou schieten lijkt er ineens koudwatervrees op te treden. De ledengroei stagneert. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Tenslotte heeft BranchOut ondertussen al meerdere miljoenen ‘leden’ weten te vergaren. Uit het niets. Dat kan Monster toch niet over haar kant laten gaan? Dus omkatten die homepage. Dat moet het ‘leden’aantal wel boven die magische grens van 1 miljoen tillen.

Go go go…

Geef een antwoord

4 Comments