Werk.nl werkt weer eens niet…

Het zou lachwekkend zijn als je tenministe vergeet dat Werk.nl straks de enige ingang is voor iedere niet-werkende werkzoeker. Vergeet je dat niet dan is dit ronduit schandalig en beschamend:Foutmelding Werk.nl

Is er misschien één (1) iets minder luie politicus/politica te vinden die hier eens iets aan gaat doen? Of zit dat blauwe leer eenvoudigweg te lekker om de luie kont uit te verheffen? Zijn werkzoekende, al dan niet werkloze, Nederlanders politiek gezien niet interessant genoeg?

Geef een antwoord

2 Comments
 • Iemand, die net werkeloos is en een uitkering probeert aan te vragen
  says:

  Ik wordt hier heel erg naar van…..Zorg in Godsnaam dat Werk.nl is een keertje werkt! Iets voor Radar?
      Hier word ik bijzonder agressief van….wat een kutzooi!  

 • bianca
  says:

  ook leuk is het dat je al je sollicitaties op werk.nl moet door geven anders gaan ze zeuren over je WW, maar hoe doe ik dat als de site er uit ligt???