En nog een recruitmentblog erbij

Logo en logotype RecruitmentbloggersNadat Monsterboard in februari van dit jaar startte met haar weblog Werken Vandaag, komt nu VNU Media met de annoncering dat zij een weblog gaat beginnen: Recruitmentbloggers, een nieuwe blogsite over het thema Recruitment, Werving & Selectie

Wanneer het weblog live gaat is nog onduidelijk, want Recruitmentbloggers is net gestart met het werven van bloggers. Waarbij ze aspirant-bloggers over de streep proberen te trekken met de belofte van free publicity, een mooie bijdrage aan jouw personal branding en de mogelijkheid van interessante contacten en/of leads. O ja, en al dat fraais betekent natuurlijk wel dat je als tegenprestatie gratis moet bloggen voor VNU Media. Die hiermee uitsluitend altruistische doelstellingen nastreeft.

Hoe dan ook, hoe meer zielen des te meer vreugd.

Geef een reactie

3 Comments