Surge: Amerikaanse onbeschoftheid

Gisteren probeerde ik Surge aan de praat te krijgen, de zoveelste online corporate referral tool. Helaas bleek tijdens mijn pogingen dat ik moet wachten tot een salestijger van Surge contact met mij opneemt om mijn account te activeren. Een bijzonder knullige situatie, maar Surge weet het nog bonter te maken. Want hoewel ik dus nog geen moment met Surge heb kunnen ‘spelen’, valt er deze ochtend onderstaande e-mail op mijn electronische deurmat:

Surge | E-mail

Een bedelbrief! Hoe is het mogelijk? Ik heb nog helemaal niets met Surge gedaan, maar volgens Dana Feigel ben ik al zover om Surge aan te bevelen aan mijn klanten om zo een commissie op te strijken. Typisch Amerikaans of gewoon ongelofelijk onbeschoft? Of misschien is dat wel hetzelfde.

Ik ben nog altijd benieuwd wanneer die salestijger nu eindelijk contact opneemt…

Geef een antwoord

1 Comment