Indeed’s cv upload service nu met vanity URL

Vertical search engine Indeed heeft ruim vijf maanden geleden haar cv upload service in de VS gelanceerd. Hoewel volstrekt onduidelijk is hoe het met deze nieuwe dienst gaat, kwam Indeed gisteren met een aanvulling; de mogelijkheid om een vanity URL te claimen:

E-mail Indeed 

Tja, de vraag is natuurlijk waarom ik dat zou willen. Een vanity URL binnen Facebook? Zeer waarschijnlijk. Binnen LinkedIn? Duhhh… Maar voor een cv database? Waarom in hemelsnaam? Of is Indeed soms van plan social te gaan? Dat lijkt me toch bijzonder onwaarschijnlijk. Dus waarom een vanity URL?

Afijn, mijn cv binnen Indeed is nu wel voorzien van een vanity URL. Onder het motto: beter mee dan om verlegen. Verder is er overigens niets te vinden:

Indeed | cv pagina

Dus…

Overigens heb ik ook maar direct besloten om mijn cv onzichtbaar te maken. Dus die fraaie vanity URL werkt niet meer. Wie wil er tenslotte in de database van Indeed gevonden worden? Ik in ieder geval niet…

Geef een antwoord