Jobbird blijft nog (even) langer in kooi

Logo en logotype jobbird.com Voor alle kalenderrekenaars is het duidelijk: Jobbird is niet live gegaan op 31 augustus. De datum waarop volgens Jan-Peter Cruiming (eigenaar van Jobbird, oprichter van Nationale Vacaturebank) de site in productie zou gaan. De holding page is nog altijd het enige wat mij tegemoet glimt als ik naar de site probeer te gaan.

Er is dus voor een tweede keer een vertraging opgetreden. Oorspronkelijk was de datum 15 juli, vervolgens werd het dus 31 augustus. Techniek is zoals bekend behoorlijk weerbarstig; en blijkbaar heeft Atos Origin (de bouwer van de vacaturesite) die weerbarstigheid dus fors onderschat. Op dit moment wordt er namelijk nog altijd met man en macht gebouwd aan de site. Er is nog geen nieuwe datum bekend gemaakt waarop de site live gaat. Eerst maar eens grondig testen, denk ik zo.

Wordt vervolgd…

Geef een reactie

1 Comment