Tweedaags Future of Talent event eind september

Kevin Wheeler Voor alle Kevin Wheeler fanboys is er goed nieuws, onze ‘eigen’ recruitmentgoeroe geeft op 29 en 30 september in Utrecht in samenwerking met Compagnon een tweedaags event onder de titel Envisioning the Workforce of 2015. En hoewel ik zelden een event endorse, is dit er wel eentje waar ik met zeer veel plezier verslag van zal gaan doen.

Wat gaat er precies gebeuren in die twee dagen:

Tijdens het Future of Talent event wordt ingegaan op het thema ‘Van controle naar leiderschap’. Wat zijn de verborgen drijfveren van verandering op de werkplek? Hoe kunnen we externe factoren identificeren, die impact hebben op het zakelijk landschap de komende jaren? Welke strategieën stellen ons in staat om toekomstige ontwikkelingen in ons voordeel aan te wenden? Wat zijn de geheimen van best practices? Wat is de nieuwe aanpak?

Daar ga ik dus wel even voor zitten.

Wheeler is wat mij betreft een éminence grise binnen het domein van HR en recruitment en daarmee sowieso iemand om naar te luisteren en mee in discussie te gaan. Verder is het een bijzonder aimabele en toegankelijke man, waardoor dat in discussie gaan zeer makkelijk is. En wie Wheeler tijdens TRU Amsterdam heeft meegemaakt weet ook dat hij stevige denkbeelden en standpunten heeft. Wat weer garant staat voor pittige inhoudelijke discussies.

Met andere woorden; wat wil je nog meer?

Eileen Clegg Naast Kevin Wheeler is ook Eileen Clegg aanwezig. Zij vat het event visueel samen in wandschilderingen. Een fascinerende en inzichtgevende manier om de discussies terug te zien. Je moet het hebben gezien om het volledig te kunnen waarderen. Ik vind het een bijzonder interessante manier om de vaak meanderende discussies terug te kunnen zien. Bijzonder waardevol.

Op de tweede dag is er verder de presentatie van Sander Snoeren die zijn Recruitment Client Value Model komt uitleggen: A robust strategic decision framework that accelerates effectiveness of recruitment departments. Oke… het zal… Nou maar hopen dat de RPO golf die accelererende effectiviteit niet overbodig maakt…

Interesse?
Is je interesse gewekt? Dan is hier de nodige aanvullende informatie te vinden:

Het volledige programma is hier te bekijken.

Inschrijven voor dit tweedaagse event kan niet online, wel kan via telefoon of e-mail geboekt worden: 079-3631680 of com@compagnon.com

Het event wordt gehouden in Grand Hotel Karel V in het centrum van Utrecht. De kosten voor deze twee dagen bedragen € 950 per deelnemer, inclusief diner op de donderdagavond.

Geef een reactie

8 Comments