In Goede Banen: vacatures posten naar Work for us

Logo en logotype In goede Banen Work4 Labs is de bouwer van onder meer de Facebook applicatie Work for us, een eenvoudige maar goed werkende vacaturesite. En daarmee heeft het bedrijf in mijn optiek een verdomd handige app gerealiseerd voor elk bedrijf dat met haar aanwezigheid op Facebook ook de mogelijkheid wil benutten om vacatures aan haar bezoekers te tonen.

Belangrijk is wel dat het voor een bedrijf eenvoudig is om vacatures in die applicatie te krijgen. Nu heeft Work4 Labs weliswaar zelf een multiposting service, maar het is natuurlijk verstandig om ook met bestaande multiposters samen te werken. En dat is nu het geval in Nederland met In Goede Banen.

Vanuit In Goede Banen is dit eveneens een verstandige ontwikkeling; tenslotte zal de vraag om het distribueren van vacatures naar sociale netwerken (zoals Facebook) alleen maar toenemen. En het ligt voor de hand dat Work for us hierbij een veelgebruikte app zal worden. Op dit moment zijn er in ieder geval geen zinnige concurrenten.

Het lijkt me slechts een kwestie van tijd tot de andere multiposting aanbieders in Nederland, Knollenstein Technologies en Broadbean, ook een koppeling met Work for us gaan bieden.

Geef een reactie

4 Comments
  • Mike
    says:

    Ziet er allemaal goed uit. Het is wel allemaal gericht op de bulk vacatures. Als het gaat om executives vacatures dan mis ik nog het eea. Daar is ook nog markt voor.
    Een alternatief voor Lintberg zou meer dan welkom zijn.