Social your future? Inderdaad, de RIDE komt eraan!

Social your future Jawel, donderdag 24 november is het zover; alweer de 5e aflevering van het enige echte recruitmentfeest (van Nederland): het Recruitment Industry Dance Event. Kortweg: de RIDE. Met dit jaar als thema Social your future. Wat door de organisatoren als volgt wordt uitgelegd:

Netwerken worden steeds vaker online in stand gehouden. Social is niet meer weg te denken in het huidige Recruitment. Een nieuwe baan wordt steeds vaker via deze platforms geregeld. Ook kennismaking geschiedt steeds vaker via internet. Op deze avond kan je talent & recruiters ontmoeten en opnemen in je sociale netwerk. Dit alles in een enorm Feel Good sfeer. Let’s RIDE. Social your Future!

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan en verzeker je van een toegangsbewijs voordat het te laat is! Want voor slechts EUR 12,50 heb je de avond van je leven. Althans, van 2011. Want volgend jaar is er ongetwijfel weer een RIDE. RIDE on!

Als opwarmer hier mijn persoonlijke ervaring van de RIDE 2010. En de al even persoonlijke ervaring van Martijn Smit.

Geef een reactie

3 Comments