Careerbuilder neemt JobScout24 over

Logotype CareerBuilder Terwijl in Nederland Careerbuilder in de vergetelheid lijkt weg te glijden is er in Duitsland opvallend nieuws te melden. Careerbuilder neemt namelijk JobScout24 over! En dat is, in tegenstelling tot Careerbuilder.de, wel een serieuze vacaturesite.

Hoewel het merk en de URL van JobScout24 voorlopig onveranderd blijven, is het wel de bedoeling dat de rest van de site op basis van Careerbuilder gaat draaien. Een interessante keuze, die zeker te maken heeft met de grote bekendheid van JobScout24. In hoeverre de gebruikers hiermee een stap naar voren danwel naar achteren doen, zal de toekomst uitwijzen. Naast JobScout24 koopt Careerbuilder hiermee ook de voor het Duitse domein bijzonder waardevolle URL jobs.de.

Zou dit betekenen dat Careerbuilder ook in Nederland aan het shoppen is? Voor de hand liggende keuzes lijken Vacaturekrant, JobTrack en Jobnews. Maar dan wel allerdrie tegelijkertijd, anders schopt Careerbuilder Nederland nog steeds geen deuk in een pakje boter…

Geef een reactie

1 Comment