Geert-Jan Waasdorp/iG! goes international!

Geert-Jan Waasdorp De inkt van het nieuws over 2Rise is nauwelijks droog of de volgende ferme organisatieverandering binnen online recruitment verschijnt: Geert-Jan Waasdorp geeft het stokje bij Intelligence Group over aan Ronald Simons. Volgend het persbericht van Intelligence Group omdat  Waasdorp:

in 2013 de internationale aspiraties van iG! verder vorm gaat geven

Hier vallen voor mij twee zaken op; allereerst is het nog lang geen 2013 en ten tweede moeten de nonnetjes van Vught dan nog fiks de tanden in Waasdorp zetten om zijn Engels naar een degelijk niveau te trekken. Maar of dat nou meer dan een jaar moeten duren…?

Overigens wens ik zowel Simons als Waasdorp natuurlijk alle succes met hun respectievelijke uitdagingen!

Geef een reactie

5 Comments