SuperStaff: hoe linkbuilding dus NIET moet

De botte domheid van ‘linkbuilders’ kent soms echt geen grenzen. In de categorie shame en blame heb ik hier weer een prachtig voorbeeld hoe linkbuidling dus absoluut niet dient te worden gedaan. Onderstaande boodschap kreeg ik via het contactformulier van RecruitmentMatters binnen:

Superstaff  E-mail over linkbuilding

Waarbij vooral deze zin opvalt:

Graag zou ik een link van Superstaff op uw website plaatsen omdat uw website heel goed aansluit op onze doelgroep studenten

Gebrekkig Nederlands, de onmogelijkheid van het feit dat  eigenhandig een link op RecruitmentMatters kan worden geplaatst en de bijzonder vreemde constatering dat RecruitmentMatters aansluit bij de doelgroep studenten maakt deze zin tot een juweeltje van stompzinnigheid en botheid.

En dan is er natuurlijk nog het diepe egoisme waardoor niet eens is nagedacht over de vraag: Wat is het incentive waardoor RecruitmentMatters interesse zou kunnen krijgen in het plaatsen van een link? Of denkt SuperStaff soms dat spontaan ga juichen en direct aan de slag ga als ik een dergelijke ‘uitnodiging’ ontvang?

Verder heeft betreffende knoeier blijkbaar geen seconde naar RecruitmentMatters heeft gekeken omdat hij anders op zijn 10 domme vingertjes had kunnen natellen dat vragen om een link zinloos is.

Aangezien de knaap die mij bovenstaand verzoek heeft gestuurd nog student is, heb ik zijn naam maar zwart gemaakt. Overigens heeft hij met deze boodschap al zijn uiterste best gedaan om dit geheel eigenhandig te bewerkstelligen.

Brrr…

Geef een reactie