De Gouden Cursor? Bestaat die nog?

Slechte vacaturesite Ik heb het gemist, waarvoor mijn excuses. Maar dat komt omdat na de volledige miskleun van Succesvol werven met de uitverkiezing van Essent (Gouden Cursor) ik eigenlijk had verwacht dat deze prijs nooit meer uitgereikt zou gaan worden. Helaas, ik had het fout. Weliswaar lijkt de Gouden Cursor niet langer verbonden aan het evenement Succesvol Werven (wat eerder dit jaar werd gehouden), maar ze bestaat nog steeds:

Campaign Group zal, in samenwerking met Intelligence Group, voor de zesde keer de Gouden- en PublieksCursor uitreiken. Een award die zowel door onderzoek, een ervaren jury alsmede door het publiek toegewezen wordt. 17 november vindt de uitreiking plaats.

Ai, ai, ai… Wat is de kans dat na al die eerdere formidabele miskleunen (remember bol.com en natuurlijk ING?) eindelijk eens een oprecht goede site worden uitverkoren? En als ik toch aan het vragen ben; wat verstaan de organisatoren eigenlijk onder de beste recruitmentsite?

Aangezien ieder publiciteitsgeil bedrijf met een recruitmentsite (hoe rot ook…) hier waarschijnlijk niet wil ontbreken nog even de manier om je aan te melden:

Wilt u uw site nomineren voor Gouden Cursor 2011? Of gewoon weten hoe uw site ervoor staat? Dan kunt u uw organisatie en de recruitmentsite aanmelden bij Marloes Reniers marloes@campaigngroup.nl.

Ik ben zo benieuwd naar de nominaties. En ik kan bijna niet wachten om te ontdekken wat het onderzoek en de ervaren jury over het hoofd hebben gezien. Voor de zoveelste keer…

Geef een reactie

1 Comment
  • Annemarie Steenbergen
    says:

    Heb smakelijk moeten lachen om je artikel 🙂

    Maar dan ben ik wel benieuwd welke recruitment sites wat jou betreft pareltjes zijn. Wat is jouw huidige top5 en waarom? Ik wacht gespannen af…