#SRE2011: Social Recruiting Conference

Logotype Recruiters UnitedVandaag is de Social Recruiting Conference van Recruiters United. Jawel, weer een event over social media en recruiting. Maar laten we de social media fatique even opzij zetten en zien wat er te beleven valt. Het begint met een introductie waarbij er een langdurige promo van Randstad in relatie tot het Holland Heineken House. Jawel, de Olympische Spelen 2012 in London. Dit is het nadeel van het houden van een event bij een commercieel bedrijf.

Ik ben maar even in slaap gevallen tot de eerste spreker komt. Of wacht, Bas Westland komt nu op; hij is dagvoorzitter van het event. En hij deelt zijn verwachtingen over het event met het publiek. Dat is een hele waslijst en het is te hopen dat deze allemaal worden beantwoord. Want dan wordt het een bijzonder geslaagd event!

Geef een reactie