Een klein feestje en een oproep

RM_emoticon_lol Deze week is RecruitmentMatters door de grens van 6.000 postings heen geschoten. Een klein en heuglijk feit, maar na de 5.000 postings is de eerstvolgende mijlpaal eigenlijk pas 7.500. Daarom gaan we er niet te lang bij stilstaan en staat het vizier gericht op naar dat magische cijfer. Eens kijken of we het voor eind 2012 kunnen bereiken…

En het is een mooi moment om maar meteen een oproep te plaatsen aan eenieder die altijd al een blog posting had willen schrijven maar steeds slappe excuses heeft verzonnen om dat moment uit te stellen. Grijp je kans en wordt (gast)blogger op RecruitmentMatters. Waarbij je natuurlijk wel een pen met passie dient te hebben en enige vorm van onbeschaamde zelfpromotie thuis moet laten.

Dus… waar wacht je nog op?

Geef een reactie

3 Comments