#FOTNL: Future of Talent event, what’s keeping you up at night?

Congress Na een bijzonder aangename lunch (inclusief een te kort momentje genieten van de indian summer) gaan we weer verder. En dit onderdeel wordt door Eileen Clegg gedaan, waarbij de deelnemers eerst onder elkaar moeten nadenken over de vraag: What keeps you up at night? Voordat ik misplaatst grappig wil zeggen dat dat het gesnurk van mijn vrouw is voegt Clegg hier snel aan toe dat het een werkgerelateerde vraag is. Nou, dat is dus niet voor mij, want ik lig nergens wakker van.

Maar gezien de geanimeerde gesprekken om mij heen geldt dat niet bepaald voor de andere deelnemers. Ik ben benieuwd wat daar uit zal gaan komen.

Een fantastische introductie van (de zeer Amerikaanse) Eileen Clegg over de manier waarop haar werk bedrijven kan helpen om het creatieve proces te stimuleren, met als punchline: Words capture ideas – images free them.

012 

 

Als een bonus heeft Clegg ook nog een Delicious list opgezet met achtergrondinformatie die wel eens bijzonder interessant zou kunnen zijn. Dus, check it out!

Geef een reactie