BeKnown heeft wat moeite met begrip social

Ik geloof dat Monster nog niet helemaal het social gedachtengoed heeft begrepen:

E-mail BeKnown

Waarom zou ik aan mijn netwerk moeten werken om mijn concurrentie voor te blijven? Volgens mij kan ik beter aan mijn inhoud werken.  Of gaat BeKnown er soms vanuit dat het er uitsluitend om gaat wie je kent en niet wat je kunt? Overigens…. hoe kan ik uberhaupt weten hoe mijn concurrentie ervoor staat? Wat is dit voor ongelofelijke bullshit?

En dan die infantiele badges. Een Ster Badge… Waarbij Beknown voor de oppervlakkige lezer (lees: vrijwel iedereen) ook nog eens suggereeet dat een eerste aanbeveling op zak is. Wat overigens helemaal niet zo is…

Ook het dwingende Vind ons leuk! vind ik behoorlijk irritant. Een verzoek lijkt me gepaster.

Nee, social is een concept wat de vacatureboeren van Monster nog een beetje boven de pet gaat…

Geef een reactie