Bert van Trirum weg bij Intelligence Group?

Bert van Trirum Ik had hem stiekem tot het meubilair van Intelligence Group gerekend; Bert van Trirum. En dat bedoel ik in positieve zin, want ik ging er daarmee vanuit dat Van Trirum een lifer bij deze club zou zijn. Maar niets is minder waar, getuige de (krankzinnig lange) vacature op LinkedIn waarmee Intelligence Group op zoek blijkt te zijn naar een:

Commercieel Directeur (40++ uur, Rotterdam)

en een korte check op het profiel van Van Trirum leert dat hij in september Intelligence Group heeft verlaten. Krijg nou tandjes. Zou dit soms te maken hebben met de komst van Ronald Simons ter vervanging van Geert-Jan Waasdorp die internationale ambities gaat nastreven?

Hoe het ook zij; ik wens Van Trirum alle succes bij het vinden van een nieuwe uitdaging!

Geef een reactie

4 Comments