Reminder: RIDE komt er aan. Plus een cadeautje

VIP kaarten RIDEVoor iedereen die het is vergeten (foei!!); op donderdag 24 november is het tijd voor alweer de 5e aflevering van het enige echte recruitmentfeest (van Nederland): het Recruitment Industry Dance Event. Kortweg: de RIDE. Met dit jaar als thema Social your future.

Meld je aan en verzeker je van een toegangsbewijs voordat het te laat is! Want voor slechts EUR 12,50 heb je de avond van je leven. Ben je te zuunig om een kaartje te kopen? Dan heb je ongekend geluk; want ik verloot 1 (lees: één) VIP kaart onder inzenders die hun ervaringen met RIDE 2010 hier op RecruitmentMatters in een gastblog willen delen.

De linker VIP kaart is van mij, maar misschien is die rechter VIP kaart binnenkort wel voor jou! Waar wacht je nog op? Klim in de pen!

Geef een reactie

1 Comment
  • Patrick
    says:

    De uitgelezen mogelijkheid om Recruitend nederland in haar natuurlijke habitat te zien; > 1000 beestende Recruiters, HR-medewerkers, P&Oers, Sharks, Ninjas, guru’s en Marc Drees die in de lampen hangen 😉