LinkedIn connectieverzoek. Hoe het niet moet

Ik kreeg vandaaag een zeer bijzonder connectieverzoek voor LinkedIn. Met onderstaande tekst:

image

Allereerst natuurlijk de klassieke fout om te vergeten een reden te geven waarom ik zou moeten/willen connecten met de betreffende persoon.

Maar het gaat hier om de smeekbede om ergens niet op de klikken; de ik ken deze persoon niet link. Terwijl dat feitelijk de meest voor de hand liggende call-to-action is, aangezien ik de persoon niet ken en deze persoon niet de moeite neemt om aan mij uit te leggen waarom ik aan dit connectieverzoek gehoor zou moeten geven.

Klik.

Geef een reactie

3 Comments
 • Chris Stapper
  says:

  Haha, ik dacht dat je echt op de ‘ken ik niet’ knop had gedrukt.
  Ik hoop dat we ooit terechtkomen in een wereld waarin iedereen altijd uit gaat van de waarde die zijn actie heeft voor de ander. Maar ik ben eigenlijk al tevreden met een klein stukje inlevingsvermogen ..

 • Koen Roozen
  says:

  Feitelijk beantwoord je ook zijn (haar? maken vrouwen deze fout?) vraag.

  Hij geeft aan dat hij je graag “had” toegevoegd, geeft dus al aan dat hij er zelf ook niet in gelooft.

  Maar ik neem aan dat je hem zijn fout gegund hebt 😉