Recruitmentbloggers is live

Het heeft twee maanden geduurd, maar blijkbaar heeft VNU Media voldoende mensen weten te interesseren om als blogger te participeren in het weblog Recruitmentbloggers. Want sinds vandaag is dit nieuwe weblog van start gegaan. Bizar genoeg biedt het artikel op Intermediair waar hiervan melding wordt gemaakt geen link naar het weblog. Het is blijkbaar nog even wennen…

Zo ziet de site er uit:

Recruitmentbloggers 

Je zou verwachten dat je na twee maanden leuren om uiteindelijk slechts 5 bloggers te vinden toch blij bent dat je eindelijk live kan. Maar niets is minder waar. Want de ambitie van VNU Media is aanzienlijk groter:

Recruitmentbloggers is de eerste in een reeks nieuwe HR blogs die VNU Media de komende maanden presenteert. Iedere blog zal een aparte discipline binnen het HR werkveld belichten. Buijs: "Door specialistische HR titels in de markt te zetten kunnen we onze lezersgroep van relevante nichekennis voorzien. Zo weten P&O’ers straks precies waar ze terecht kunnen als ze meer willen weten over een specifiek deelgebied van hun professie."

Toe maar…

Geef een reactie

4 Comments
  • Ron
    says:

    Tja, ik denk dat ze bij intermediar echt de kluts kwijt zijn geraakt. Een blog begin je vanuit een overtuiging of nog mooier een roeping. Wat zou de roeping zijn van intermediar? Tegelijkertijd ook een duidelijk signaal dat ze weing van HRM of Recruitment weten want ze gaan de teksten van de experts alleen redigeren. Wauw, wat een toegevoegde waarde. Wat gaat de bijdrage worden van intermediar aan het blog, behalve redigeren? Wie het weet krijgt van mij het boek van Steve Jobs. Die man had visie en een roeping.