Marktleider met 25.000 vacatures? Nope!

Gisteren heeft Jobbird een persbericht uitgebracht waarin Jan-Peter Cruiming (oprichter Jobbird) de verwachting uitspreekt tegen het eind van 2011 marktleider te zijn. Nou staat Cruiming genoegzaam bekend om zijn ferme ambities en nog fermere uitspraken, maar hij koppelt een cijfer aan deze claim to fame: 25.000 vacatures. En daar gaat het natuurlijk mis.

Want op dit moment hebben collega ‘gratis’ vacaturesites Banenmatch en Jobselectie al grotere vacature-aantallen; respectievelijk ruim 29.000 en bijna 29.000. Dat is dus fors meer dan de beoogde 25.000 om marktleider te worden. Jobbird zal er dus een paar tandjes harder aan moeten trekken, wil zij eind 2011 dat marktleiderschap opeisen. Overigens zal de site met 25.000 natuurlijk ook een stevige plek innemen, maar dat is voor Cruiming vast niet voldoende:

Jobbird | detail

Wat op dit moment in ieder geval niet terecht is.

Geef een reactie

6 Comments