Ook Lumesse komt met LinkedIn integratie

Logo en logotyp Lumesse Medio september meldde Taleo dat zij een integratie met LinkedIn hadden gerealiseerd. Twee weken geleden meldde LinkedIn (tijdens de Talent Connect conferentie van het bedrijf) identieke integraties met Kenexa en Peoplefluent. Waarmee op dat moment Lumesse de enige afwezige van de drie grote ATS systemen was. Het scheelde overigens slechts een haartje, of ook de integratie met Lumesse was tijdens de LinkedIn conferentie bekend gemaakt.

Inderdaad, ook Lumesse zal binnenkort een vergelijkbare integratie met LinkedIn hebben. Waarmee Taleo, Kenexa en Lumesse in ieder geval identieke oplossingen bieden voor zowel werkzoekers als recruiters. Waarschijnlijk zal de samenwerking worden bekend gemaakt met het beschikbaar komen van de nieuwe release van Lumesse in januari 2012.

Geef een reactie