Vertical Vacaturestream is volstrekt hypocriet

Visual Vacaturestream Een interessant nieuwsfeitje over de troebele en megalomane vertical Vacaturestream. Die claimt alleen vacatures te voeren van bedrijven, werving & selectie- en uitzendbureaus zonder tussenkomst van allerlei vacaturebanken en vacature verticals.

Maar die naar nu blijkt tegelijkertijd minstens één van die vacaturesites heeft aangeboden om hun vacatures op Vacaturestream te plaatsen op basis van een cost-per-click (CPC) model. Vacaturestream is dus niet slechts troebel en megalomaan, maar ook nog eens volstrekt hypocriet.

De afbeelding komt van de homegepage van Vacaturestream. Waar vacaturesites dus als evil worden afgeschilderd, in woord en beeld. Maar blijkbaar zijn die evil vacaturesites wel goed genoeg om geld in het laatje te brengen. Een echte Judas, dat Vacaturestream…

Geef een reactie

2 Comments
  • Vincent
   says:

   @Rogier Nee geen aanbod gekregen 😉

   Ben trouwens wel benieuwd welke vacaturesite hiervoor gaat betalen? Knappe sales man die dat voor elkaar heeft gekregen nadat hij zo vies heeft gesproken over plempers en vacaturesites.

   Eigenlijk vind ik het ronduit beschamend hoe deze site op Internet praat over zijn concurrenten maar vervolgens zelf de wolf in schaapsvacht speelt. Schaam je VacatureStream! Ben blij dat de RM lezers wel beter weten maar jammer dat een argeloze consument het misschien zal geloven.

   Groeten Vincent,