De Gouden Publiekscursor. Dus…

Jawel, de genomineerden voor de Gouden PublieksCursor zijn bekend gemaakt. De Gouden PublieksCursor? Is dat wat anders dan de Gouden Cursor? Jawel! Hier gaat het om eerste indruk en candidate experience. Toe maar… En om het helemaal gemakkelijk te maken kan het dolenthousiast geworden publiek tot 15 november online haar stem geven:

Gouden Publiekscursor 

Dus, waar wacht je nog op? Laat je verrassen door de eerste indruk en de user experience van deze actiesite en stem…

17 november wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het evenement "8 jaar Dynamiek op de Arbeidsmarkt" (waarom 8 jaar?). Waar ook de Gouden Cursor wordt uitgereikt aan de beste recruitmentsite van Nederland, die via een uitgebreide scan en vervolgens door een vakjury is verkozen.

Het kan niet op!

Geef een reactie

1 Comment