Monster Employment Index: hilarisch!

Het heeft lang geduurd, maar ik heb me weer eens een verstopte dikke darm gelachten na lezing van de meest recente Monster Employment Index (MEI) van Nederland. De titel van het ‘rapport’ over oktober 2011 is: Over a Third of Dutch Industries Sustain Positive Growth in Online Recruitment, According to Monster Employment Index.

Jawel, Monsterboard weet er voor oktober 211 dus een positieve titel uit te persen. Wat opmerkelijk is gezien de ontwikkeling van de MEI over de afgelopen jaren:

Monster Employement Index: januari 2008 – oktober 2011

Monster Employement Index: januari 2008 – oktober 2011

Sinds de ineenstorting van Monsterboard c.s. tijdens na het begin van de financiele crisis is het dus voortmodderen geworden. Als je naar bovenstaande grafiek kijkt, krijgt de term bottom bouncing ineens betekenis. Met als lichtend voorbeeld de waardes van de index in de afgelopen drie jaar voor de maand oktober:

  • Oktober 2009: 88
  • Oktober 2010: 90
  • Oktober 2011: 89

 

Maar gelukkig heeft a Third of Dutch Industries […] Positive Growth in Online Recruitment…Hahaha! Wat een belachelijke onzin is dit toch!

Geef een reactie