Herinnering: #twxmasborrel op 15 december!

imageOp dit moment staat het aantal aanmelding voor de #twxmasborrel op iets meer dan 100. En dat is natuurlijk bijzonder teleurstellend.

Tenslotte hebben we @mirboersma en @lieksteen als kerstelfjes. En alsof dat nog niet genoeg is, komt @brechtjedeleij als rendier. Ter compensatie van al dat fraais ben ik ook aanwezig. Als kerstman… Waarbij een van de kerstelfjes het volstrekt onzindelijke idee had dat ik zo zou kunnen verschijnen. Maar geen zorgen, ik zal dik gekleed gaan…

Hoe dan ook, de #twxmasborrel is op 15 december vanaf 18:00 in Kaapkot.

Het thema van de avond is, niet geheel verrassend, Kerstmis. Vandaar de hastag #twxmasborrel, die helaas door de niet al te snuggere Kerstelfjes verkeerd op de uitnodiging terecht is gekomen. Wat kan je er aan doen? Ze zijn leuk om te zien, maar er zit echt niets in de bovenkamer…

Die ruim honderd aanmeldingen is dus nog lang niet voldoende. Dus ben je tot hier gekomen en ben je nog niet aangemeld? Dan moet! je dit nu dus alsnog hier even doen.

O ja, de vrolijke schets is gemaakt door @lindenhof. Enige gelijkenis van de afgebeelde figuurtjes met echte mensen berust op louter toeval!

Geef een antwoord