Unique: website van het jaar 2011

Logotype Website van het jaar 2011Uitzender Unique heeft de prijs als Website van het jaar 2011 in de in de categorie Carrière gewonnen. En in tegenstelling tot mijn te snelle reactie (die ik weer even snel heb verwijderd na plaatsing…) is Unique een terechte winnaar. De site heeft namelijk een enorme sprong voorwaarts gemaakt. Hoewel ik vandaag wel over een bijzonder onhandig onderdeel struikelde; dit hele weekend kan er niet gesolliciteerd worden op vacatures. Net als je een prijs hebt gewonnen. Goede timing!

Maar de user experience van de site is sterk verbeterd. Waar ik dus pas volgende week in meer detail verslag van zal kunnen doen vanwege diezelfde blokkade om te solliciteren…

Unique heeft hiermee de volgende genomineerden verslagen: Nationale Vacaturebank, LinkedIn, Monsterboard, Intermediair, JobTrack.nl, Werk.nl, Randstad, Carrièretijger, Stepstone, VKBanen.nl, Bijbanen.nl

De meest populaire website is overigens Nationale Vacaturebank geworden. Net als vorig jaar.

En zo ziet de homepage van Unique er op dit moment uit:

image

Ze zijn duidelijk blij met deze prijs!

Geef een antwoord