Serieus? Nog steeds Deloitte??

Verwarring Jawel, de ‘werken bij’ site van Deloitte is weer eens genomineerd voor de Gouden Cursor. Begin 2010 werd het bedrijf nog afgescheept met de Innovatiecursor, maar die prijs was volgens mij speciaal in het leven geroepen om Deloitte niet zonder prijs naar huis te laten gaan.

Maar nu, ruim anderhalf jaar later gaat Deloitte in de herkansing. Hoewel er ondertussen wel het een en ander op ‘werken bij’ gebied is gebeurd. Maar die ontwikkelingen zijn blijkbaar volledig aan de selectiecommissie en de vakjury voorbijgegaan.

Waarmee Deloitte dus weer eens opgaat voor een prijsje.

Het persbericht spreekt:

De vakjury van de Gouden Cursor 2011 heeft gisteravond na zorgvuldige overwegingen besloten wie dit jaar de nominaties zijn voor de prijs van ‘de beste recruitmentsite van Nederland 2011’:

 

Nu bestaat de vakjury vrijwel uitsluitend uit marketing en communicatie specialisten:

  • Marieke Por, Global Marketing Manager Talent Acquisition (Philips)
  • Annemarie Stel, Adviseur en projectmanager Arbeidsmarktcommunicatie (Wervingsvisie.nl)
  • Ernst Schipper, Arbeidsmarktcommunicatie Specialist (Andersgaankijken)
  • Ricardo Risamasu, Directeur, consultant en trainer E-recruitment (Concept2Go)
  • Ton Rodenburg, Strategy Director Employer branding/ HR Communication (ARA M/V)
  • Belinda Suvaal, SEO specialist (Redmax)

 

Slechts Risamasu en Suvaal hebben andere specialiteiten. Maar geen van allen hebben het online recruitmentproces als specialiteit. Waarmee de werkzoeker wederom wordt opgezadeld met een keuze die meer gericht is op mooie plaatjes en teksten zonder gelijke aandacht voor het zoeken van vacatures tot en met het solliciteren. Waarom toch?

Verder is het opvallend dat de nieuwe site van Bol.com niet is genomineerd. Wat ik als een ernstige lacune van van de selectiecommissie beschouw..

Donderdag is de bekendmaking van de Gouden Cursor en de Gouden Publiekscursor.

Geef een reactie

3 Comments