#twxmasborrel: Belangrijke informatie!!!

#twxmasborrelHet aantal aanmeldingen voor de #twxmasborrel van 15 december in Kaap Kot lijkt de goede kant op de gaan. We zitten al op 115 Ja-zeggers en 41 Maybes. Dat zijn nog eens aantallen waar de Kerstman vrolijk van wordt! Maar… er is ook nog even dat kleine maar o zo belangrijke onderdeel dat geld heet. Tenslotte gaat alleen de zon voor niets op, en op 15 december om 18:00 is die zon natuurlijk allang onder!

Dus wil je als Ja-zegger (of Maybe Ja-zegger) op 15 december om 18:00 uur binnenkomen, dan moet je eerst nog even een bijdrage van EUR 25 overmaken naar op  rekeningnummer 473495112 ten name van RecruitmentLab BV te Voorschoten onder vermelding van je Twitternaam.

Dankzij de gulle bijdrages van onze sponsoren hebben we de bijdrage bijzonder laag weten te houden. Want wat krijg je voor die EUR 25? Nou dit:

  • We hebben KaapKot geheel voor onszelf. Geen irritante andere gasten, slechts uitgelaten en vrolijke recruiters.
  • Er wordt een top walk-in-diner speciaal voor ons bereid. De organisatie gaat met de kok om tafel om een heerlijk diner voor jullie samen te stellen!
  • Er zijn een aantal gratis drankjes, want zo’n walk-in dinner maakt natuurlijk dorstig.
  • We hebben natuurlijk muziek! Stuur NU je 2 favo kersthits naar @lieksteen die er een special Xmas carol playlist van maakt!
  • We hebben een Mistletoe Instagram Hoekje – wie maakt de mooiste Instagram shot aldaar ;-)?

En alsof dat nog allemaal niet genoeg is, zijn de organisatoren ook nog eens in kerstoutfit. @MirBoersma en @lieksteen gaan als kerstelfjes, @brechtjedeleij zal de borrel als rendier opluisteren en @marcdrees gaat als kerstman. Brechtje heeft beloofd een heus rendierdansje te doen. Ik heb geen idee wat ik me daarbij moet voorstellen, maar op de zwarte markt schijnen de kaartjes voor de #twxmasborrel alleen al om die reden voor het dubbele bedrag weg te gaan.

Dus, wacht niet langer en open online bankieren. Dan weet je tenminste zeker dat je op 15 december om 18:00 niet voor een gesloten deur staat! Tot dan.

O, heb je je nog niet eens aangemeld? Tsongejonge… Nou gaan dan snel hier naartoe!

Geef een antwoord

1 Comment