1000 x RIDE. Social your Future.

Yes. De magische grens van 1000 kaartjes is weer gepasseerd. En nu maar hopen dat regen, wind, sneeuw, mist & vorst wegblijven. Ook het OV rijdt gewoon. De vooruitzichten zijn dus goed te noemen! Hier geen schaamteloze zelfpost over RIDE. Wel wat handige hits & tips die hopelijk de avond nog beter zullen maken. A.s. donderdag 24 november 2011 gaat het feest van start. Aanvang 20.00 uur. Voor de last minute beslisser houden we trouwens nog enkele kaarten aan de deur beschikbaar…

Voor de bezoekers die met de auto komen is het OLVG een goede optie. Dit ziekenhuis ligt vlak bij Hotel Arena en kent een uitstekende grote parkeerplaats. Buiten de ring parkeren kan ook. Halte Weesperplein uitstappen en je bent er in 5 minuten.

Wie wel eens bij RIDE geweest is, weet dat wij met buttons werken. Altijd handig er eentje op te doen. Staat goed op pics en het is een laagdrempelige manier om contact te maken. Behalve een leuke avond, loop je dan ook zomaar naar buiten met leads of andere interessante contacten.

In de club kun je lekker dansen. In de Recruitment Lounge staat de muziek zacht en kan je prima praten, netwerken, updaten etc. etc. De sponsoren hebben hier allemaal een plekje. Zonder hen geen RIDE trouwens. Just to know.  Hotel Arena is verder groot genoeg. Ook in de gangen is het prima vertoeven.

De bovenverdieping wordt verbouwd tot Avatar studio. Een ware foto-artiest maakt hier gratis je allerbeste avatar. Leuk voor je (sociale) netwerken.

Zoek je die dag iets meer, dan kun je natuurlijk Amsterdam ingaan. Ook TRU Amsterdam is een optie. Het Social Recruiting circus van Bill Boorman praat je helemaal bij over de huidige stand van zaken in Social Country. Boeiend, interactief & intensief. Die borrel bij RIDE heb je ’s avonds dan echt wel nodig. Meer informatie vind je hier

We hebben 150 flessen champagne gekocht. Die mogen op. 10 hostessen verzorgen de aanvoer. Ook zijn er heul veul oesters. Dit jaar ook 2500 gadgets besteld. Leuk voor de avond zelf, maar ook prima in een schoen te leggen bij thuiskomst.  De acts zijn verder hopelijk weer super.

Vanaf hier dank voor alle RIDE ambassadeurs. 1000 m/v haal je alleen als er heel veel mensen meedoen. Super dat iedereen zijn/haar netwerk durft in te zetten. Samen delen is samen groeien. Fantastisch. Nogmaals dank.

LinkedIn laat al een flinke bezoekerslijst zien:

En Facebook blijft nauwelijks achter.

De Twitter hashtag is #RIDEV. #RIDE werkt echter ook goed.

Onze huisfotograaf Jack Aarts gaat weer goede foto’s maken. Trek ‘em gewoon aan z’n jasje en je hebt een leuke pic. De mensen van I love work (what’s in a name) maken weer een video. Engelstalig deze keer.

Enjoy the RIDE . Tot do 24 november 2011 20.00 uur in Hotel Arena Amsterdam.

Geef een antwoord

1 Comment