Voorspellingen voor 2012: een oproep

congress Het is alweer december en dat betekent dat het nieuwe jaar met rasse schreden dichterbij komt. Een tijd dus om te reflecteren op de voorspellingen van vorig jaar (wat heb ik ook alweer voor onzin uitgekraamt?) en ook een tijd om een blik vooruit te werpen en te voorspellen wat 2012 ons gaat brengen.

Maar waarom zou ik ongericht een beetje gaan orakelen over de toekomst? Het kan, maar dat lijkt me lang niet zo leuk om verzoeknummers te draaien. Dus wil je dat ik voor jou in mijn fameuze kristallen bol kijk? Stuur me dan via een reactie jouw vraag. En ik beloof dat ik mijn best zal doen om er een zinnig antwoord op te verzinnen. Mits de vraag natuurlijk over het domein van online recruitment en social media gaat. Of de arbeidsmarkt. Dus.

Waar wacht je nog op? Stel je vraag! Het jaar is al bijna voorbij!!

Geef een reactie

17 Comments