Management Resources International is failliet

Logotype MR Human Capital Group Management Resources International BV (MRI Executive Search Company, SearchN Recruitment Solutions, Topstaff, HIM HR Solutions) is omgevallen. Eind verleden week is het personeel te kennen gegeven dat het bedrijf op 9 december het faillissement heeft aangevraagd. Dit betekent naar alle waarschijnlijkheid dat 87 mensen hun baan gaan verliezen.

Grootaandeelhouder Jean Theuns heeft volgens WijLimburg de volgende brief naar de relaties van MRI gestuurd:

Onderwerp: Faillissement MRI®
Beste vrienden,
Bij dezen het bericht betreffende het faillissement van MRI®. Zoals jullie je kunnen voorstellen was de laatste tijd mijn focus bij mijn 87 medewerkers en een mogelijke doorstart.
“Het spijt ons jullie te moeten mededelen dat – vanwege de moeilijke marktomstandigheden, beperking van de kredieten en oplopende verliezen – ons bedrijf helaas niet meer aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen. Daarom hebben wij het moeilijke besluit moeten nemen om Management Resources International BV na 14 jaar te laten failleren en is heden – 9 december 2011 – bij de Rechtbank te Maastricht het faillissement aangevraagd. 
De laatste weken verkeerden wij tussen hoop en vrees, en helaas werd onze vrees bewaarheid. 
Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor de langdurige samenwerking en ondersteuning. “

Met vriendelijke groet, 
Best regards 

Jean(JJJ)

Jean(JJJ) Theuns

De reden(en) voor het faillissement zijn nog onduidelijk. Verder zijn alle sites van de verschillende MRI labels nog gewoon in de lucht.

Pogingen eind verleden week om Jean Theuns en Paul Denis (Managing Director) te bereiken, zijn niet succesvol geweest. Verzoeken om te reageren zijn door beide heren niet beantwoord. Overigens heeft Denis sinds vrijdag zijn  LinkedIn profiel aangepast. Hij is nu Director DW Sales Consultants; sinds november 2011. De website link op zijn profiel verwijst echter nog wel naar de MRI site. Net als alle informatie in zijn Twitter account.

Geef een antwoord

2 Comments