#twxmasborrel: nog 2 nachtjes slapen…

LinkedIn kerstmuts Hoewel ik er niet vanuit ga dat iemand het tweede meest populaire event van dit jaar (na de RIDE natuurlijk) gaat vergeten, toch even een friendly reminder dat aanstaande donderdag de #twxmasborrel op het programma staat! In Kaap Kot. Waarbij een tweetal potige bouncers de deur zullen bewaken en eenieder die niet op de lijst staat met vriendelijke dwang maar zonder pardon het gure winterweer in zullen sturen. Met ter compensatie een doos zwavelstokjes.

Ik heb gisteren de kerstmutsen bij sponsor LinkedIn gekeurd en ze passen perfect. Wat nog een extra reden moet zijn om geen verstek te laten gaan; want wie wil nou geen LinkedIn kerstmuts? Het is dan natuurlijk wel een goed idee om ook de kleding enigszins aan te passen aan deze kerstmuts. Dus duik de kast in of ga nog even shoppen.

Dit fantastische, unieke en niet missen feest begint om 18:00. Vanaf 19:00 wordt het diner ‘uitgelopen’. Klinkt smerig maar het valt vast wel mee.

Deze blog posting is gemaakt met de kersmuts op het hoofd. Heerlijk warm!

Geef een reactie