Identified is definitief de weg kwijt

Logotype IdentifiedEen artikel op TechCrunch over een medewerker van LinkedIn die naar Identified overstapt heeft een interessante, zij het bizarre, quote van Brendan Wallace (co-founder/CEO Identified). Let op:

There’s an opportunity to work with LinkedIn to integrate our scores

Identified (een search engine voor professionals binnen Facebook) heeft geen tekort aan superego, zoals ik tijdens mijn eerdere verkenning van de site al ontdekte:

Dus… Identified is een challenger van LinkedIn, BranchOut, BeKnown en … Klout? Ik begin een beetje duizelig te worden.

Jawel, deze startup heeft ongekende ambities. En gezien zijn recente uitspraak denkt Wallace oprecht dat hij in dezelfde league speelt als LinkedIn. Wat een paar miljoen dollar aan funding met je wereldbeeld kunnen doen… Triest.

Geef een reactie

1 Comment