Ron Icke gaat in Duitsland aan de slag

Logo en logotype Orizon Met terugwerkende kracht tot 1 december is Ron Icke (voormalig CEO van USG People) op 13 december benoemd tot chairman of the supervisory board van Orizon GmbH, een relatief kleine uitzender in Duitsland. Volgens Staffing Industry Analyst is Orizon qua grootte de 10e uitzender in Duitsland. Het persbericht van Orizon geeft een verklaring voor deze aanstelling:

Former chairman of the executive board of USG People in Amsterdam is an expert for integration and development of enterprises in the temporary work sector

Aangezien Orizon niets anders is dan de paraplu boven een recente fusie van drie regionale partijen (RKM , RP Personal en Jobs in Time) is er blijkbaar nog het nodige integratie- en ontwikkelingswerk te verrichten. Daarnaast heeft Orizon internationale ambities. En daarmee heeft het bedrijf dus behoefte aan iemand als Icke.

Geef een reactie

4 Comments