Het niet Nationale Werkonderzoek 2011

Logotype Het Nationale Werkonderzoek 2011 Het volstrekt niet representatieve onderzoek van Intelligence Group en JobTrack dat onder de misleidende naam Het Nationale Werkonderzoek schuilgaat, heeft enige tijd geleden de resultaten gepresenteerd. Waaruit blijkt dat 28.153 bezoekers van JobTrack dit onderzoek online hebben ingevuld. Waarmee direct het gebrek aan representativiteit duidelijk is gemaakt…

Nog steeds denken Intelligence Group en JobTrack dat zij iets van waarde hebben opgeleverd, aangezien het resultaat van het onderzoek wordt aangeboden aan werkgevers- en werknemersorganisaties en de landelijke politiek. God mag weten waarom; want je kan er dus helemaal niets mee. Tenzij je de infographic (jawel…) afdrukt, er een vliegtuigje van vouwt en deze probeert in glijvlucht in de prullenbak te laten belanden. Wat nog best moeilijk is…

Voor de onverbetelijk nieuwsgierigen hierbij de belangrijkste resultaten van 2011:

Infographic

Nou, dat kunnen we dus ook weer per direct vergeten…

Nog altijd nieuwsgierig? Bekijk dan ook even de pittige uitslagen van 2010. Onzin met een hoofdletter!

Geef een antwoord

10 Comments