Het succes van de MonsterCoach

 

Freek Jordans Zo’n anderhalve week geleden was er een bijzonder magere blogomercial van Monsterboard op Marketingfacts te lezen; vandaag is er een aanzienlijk betere blogomercial van de vacaturesite op hetzelfde weblog verschenen. Dit keer gaat het om het enige succesvolle initiatief van Monsterboard op social media: de MonsterCoach. Aka Freek Jordans, een mens van vlees en bloed. Die dus als MonsterCoach ondertussen al ruim meer dan een jaar actief is.

Het verhaal gaat vooral over het succes van de MonsterCoach en helaas te weinig over de onvermijdelijke vergissingen die ongetwijfeld gedurende dit eerste jaar zijn gemaakt. En dat laatste is natuurlijk jammer; want van fouten leer je tenslotte het meest. Maar dat laat onverlet dat het verhaal meer dan voldoende informatie bevat om voor andere bedrijven van waarde te zijn.

Overigens vind ik het opmerkelijk dat geen van de (freemium en pay-to-post) vacaturesites dit concept ondertussen heeft geadopteerd. Voor Monsterboard werkt het in ieder geval, want er is besloten om de MonsterCoach te continueren. Goed niews voor Jordans, en goed nieuws voor alle werkzoekenden die hem een vraag stellen. Chapeau!

Geef een antwoord

1 Comment